Over ons, 

Sinds 2011 wonen wij in het prachtige huis van Evelien haar  grootouders. Wij kregen de mooie kans het huis over te nemen, een droom kwam uit. We zijn het oude huis uit 1907 in de loop van de jaren gaan verbouwen. Trots zijn wij op onze twee prachtige kamers op onze eerste verdieping.

Onze vakantiewoning achter ons huis in onze boerenschuur hebben we zo opgeknapt dat het de authentieke sfeer heeft gehouden van vroeger. Het is een knusse en  gezellig woning dat heel rustig ligt met een heerlijk  zonnig privĂ© terras.

Elk jaar komen er vaste gasten terug naar ons in Oostkapelle, het voelt voor hun als thuiskomen en wij leren de gasten elk jaar beter kennen.

Ron vindt het leuk om dingen te maken en creatief te zijn met oude materialen. Ron heeft mede het hele huis verbouwd. Evelien is een organisator,  hospitality zit in haar bloed, dat heeft ze onder andere geleerd op de hotelschool in Brugge. Samen stappen we graag op onze racefiets om een mooie tour door Zeeland te maken of een rondje hard te lopen over strand en de duinen. 

We geven de gasten indien gewenst graag tips over bijvoorbeeld de mooie (net even iets andere) fietsroutes over Walcheren en Zuid-Beveland of mooie wandelingen door de prachtige natuurgebieden  van Oostkapelle en Domburg.

Wij hopen u met familie of vrienden binnenkort te mogen ontvangen in ons gastenverblijf in het prachtige Oostkapelle!

Wij kijken uit naar uw (jullie) komst.

Ron & Evelien de Wolf

Fantastisch, 9.2/10
Score uit 92 beoordelingen
Beoordeeld met een 9.6 op Booking